Sari la conținut

Politică de confidențialitate

1. Introducere

Această pagină descrie termenii și condițiile în care utilizezi site-ul www.creditinfo.ro (denumit în continuare „site-ul”). Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord să respecți acești termeni și condiții.

2. Accesul la Site

2.1 Accesul la site-ul nostru este permis doar dacă ești de acord cu termenii și condițiile noastre.

2.2 Ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile pe care le oferim pe site-ul nostru fără notificare prealabilă.

3. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală în legătură cu site-ul nostru și conținutul său sunt deținute de Creditinfo sau licențiatorii săi.

4. Utilizarea Conținutului Site-ului

4.1 Ești de acord să nu folosești site-ul sau conținutul său în niciun mod care încalcă legea sau drepturile oricărei persoane.

4.2 Nu poți copia, reproduce, distribui, transmite, difuza, afișa, vinde, licenția sau altfel exploata orice conținut al site-ului nostru pentru orice alte scopuri fără consimțământul prealabil scris al nostru sau al licențiatorilor noștri.

5. Limitarea răspunderii

Nu suntem responsabili pentru pierderi sau daune care rezultă din utilizarea site-ului nostru sau a încrederii în conținutul său.

6. Link-uri către și de pe site-ul nostru

Orice link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de terțe părți sunt furnizate doar pentru informarea ta. Nu avem control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse.

7. Modificări

Putem revizui acești termeni și condiții în orice moment prin modificarea acestei pagini. Ești așteptat să verifici această pagină din când în când pentru a lua act de orice modificări pe care le-am făcut.


Contact.