Sari la conținut

Păreri Tată bogat, tată sărac – educație financiară în familie

Păreri Tată bogat, tată sărac

Dacă vrei să te informezi despre educația financiară, Tată bogat, tată sărac de Robert Kiyosaki este una dintre cărțile din care trebuie să te informezi.

Prin cartea sa, Kiyosaki te ajută să ai o viață independentă, o afacere sigură și independența financiară pe care ți-o dorești. De asemenea, tot din această carte poți afla cum a reușit el să facă aceste lucruri chiar dacă a trecut prin numeroase eșecuri.

Subiectul principal al cărții este diferența dintre două perspective de a privi viața și bogăția. Kiyosaki promovează ideea că educația financiară nu se învață în școli și că părinții care n-au avut contact cu o educație financiară bună nu vor avea cum să le arate copiilor care este calea cea bună.

Tată bogat, tată sărac este atât pentru părinți cât și pentru copii. Oricine poate învăța din această carte care este cel mai bun mod pentru a câștiga bani și ce înseamnă veniturile active și veniturile pasive, dar mai ales care este diferența dintre cele două tipuri de venituri.

O altă învățătură importantă este cea că nu munca în exces te va îmbogăți deoarece o creștere a salariului nu îți poate rezolva problemele deoarece timpul este limitat și nu poate fi scalat la nesfârșit. Oamenii bogați sunt cei care reușesc să investească banii inteligent și îi fac pe aceștia să muncească pentru ei.

Kiyosaki consideră chiar că oamenii săraci sunt cei care muncesc în permanență pentru bani și care așteaptă periodic această creștere salarială care se presupune că le va rezolva problemele, dar niciodată nu este așa.

Mai multe despre cum să devii independent financiar și educație financiară vei descoperi citind chiar tu cartea. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.